Wij weten nog niet of wij in 2019 een skatereis organiseren

Als Haarlem Night Skate organiseren wij dit jaar een skatereis naar Parijs. Een geheel verzorgd weekend naar de meest romantische stad van Europa. Het hele feest gaat plaatsvinden van vrijdag 31 augustus tot en met zondag 2 september. De Haarlem Night Skate biedt ook fietsers de mogelijkheid met ons mee te gaan! Heb je dus een vriend of vriendin die niet kan skaten, dan kunnen jullie toch samen mee naar Parijs. Bekijk hier foto's en een filmpje van eerdere reizen.

BOEK DIT SPORTIEVE WEEKEND(binnenkort mogelijk)

Programma

De Haarlem Night Skate heeft een leuk programma samengesteld voor het hele weekend. Alle genoemde activiteiten zijn mogelijk, maar niets is verplicht. Je bent dus zelf eigenaar van de menukaart en kan zelf kiezen waar je aan meedoet. Je kan er dus altijd voor kiezen om je eigen weg te gaan in Parijs. Als je op vrijdagavond meedoet aan de Paris Roller ben je wel verplicht om met ons mee te gaan. Hierbij een overzicht van ons programma:

Vrijdag
 31 augustus

Op vrijdag reizen we per luxe touringcar vanuit Haarlem via Utrecht en Hazeldonk naar Parijs. In de bus krijg je van ons allerlei informatie over je weekend en draaien we een leuke film. In Parijs aangekomen ben je in de gelegenheid je te installeren in het hotel waar we het hele weekend verblijven. Na het avondeten, wij geven je verschillende tips mee voor leuke restaurants, verzamelen we voor het hotel op skates om naar een plein in de nabijheid van het hotel te skaten. Na de eerste kennismaking met het fantastische asfalt in Parijs krijg je van ons verschillende tips om beter te leren remmen. Hierna rollen wij door naar de start van de Paris Roller Friday Night Skate. De Paris Roller is de grootste Night Skate van Europa waar gemiddeld 5.000 mensen per tocht aan mee doen. De tocht is zo’n 30km met een pauze halverwege. Na afloop van de Paris Roller skaten we gezamenlijk weer terug naar het hotel en als je nog energie over hebt ben je vrij om lekker na te genieten in een van de vele Café's in de buurt van ons Hotel.

Zaterdag
 1 september

Zaterdagochtend begint met een heerlijk ontbijt in het hotel. Na het ontbijt gaan we met de bus richting de Eiffeltoren waar wij een skateclinic verzorgen. Je kan ook alleen met de bus meerijden om vanaf de Eiffeltoren je eigen gang te gaan. De skateclinic duurt anderhalfuur en daar zullen we je de finesses van het remmen, slalommen en traprijden bijbrengen. Zaterdagmiddag zijn er geen georganiseerde activiteiten. Zaterdagavond hebben wij een leuk restaurant gereserveerd en wij zouden het leuk vinden om hier met zijn allen te gaan eten. Na het eten verzorgen wij een tour door Parijs langs vele bezienswaardigheden. De lengte van de routes wordt in overleg met jullie bepaald. Willen jullie langer gaan we langer, willen jullie korter dan lussen we af! Na de zaterdagavond tour gaan we een dansje wagen in een leuke discotheek van Parijs.

Zondag 2 september


Zondag beginnen we de dag wederom met een heerlijk ontbijt in het hotel en is het al weer tijd om alvast de kamers uitchecken. In de loop van de ochtend skaten we richting de Seine. We maken een leuke tocht langs de Seine en dat is vaak een unieke combinatie van autovrij, babbybillen glad asfalt, Tai Chi en hippe zandstranden. Er vinden allerlei activiteiten plaats en je kan er heerlijk skaten. In de loop van de middag organiseren wij een afsluitende picknick in een mooi stadspark. We brengen allemaal zelf iets te eten en drinken mee en bereiden ons voor op de terugreis. Aan het einde van de middag reizen we per luxe touringcar weer terug naar Nederland. De verwachting is dat wij rond 21u00 Nederland inrijden.

Fietsprogramma

Haarlem Night Skate biedt ook fietsers de gelegenheid met ons mee te gaan naar Parijs. Ook voor het fietsprogramma wordt de reisleiding verzorgd door het HNS Team. Het programma voor de fietsers is nagenoeg gelijk aan de skaters. Vrijdagavond rijden de fietsers een eigen tour, zaterdag overdag is een vrij programma, zaterdagavond ook een georganiseerde fietstour. Voor de zondagochtend is Paris Plage ook beschikbaar voor de fietsers.

Verblijf

Wij zijn druk bezig met de selectie van een hotel en vinden die op een prima locatie. Het hotel biedt een toilet / douche of bad, gratis WIFI internet en TV op de kamer en ook nog eens een ruim ontbijtbuffet.

Vervoer

Wij reserveren een rookvrije, luxe touringcar die via drie (voorlopig: Haarlem, Utrecht en Hazeldonk) opstapplaatsen naar Parijs rijdt. De opstapplaatsen zijn afhankelijk van waar de meeste deelnemers vandaan komen. In de touringcar draaien we leuke films. De reis is erg gezellig, omdat er volop gelegenheid is met andere enthousiastelingen in contact te komen. Onderweg krijg je info over het weekend van de ervaren reisleiding.

Reiskosten

Onze reis naar Parijs is inclusief:
•    Wij zorgen dat alles goed en gemakkelijk verloopt en dat het een gezellig weekend wordt voor alle deelnemers.
•    Retour ticket met de touringcar.
•    Twee hotelovernachtingen in hartje Parijs inclusief ontbijtbuffet.
•    Het gehele programma.
•    Reisleiding en instructie.
•    Handige tips voor je weekend.
•    Het Haarlem Night Skate – Parijs 2018 t-shirt.
•    Toeristenbelasting.

Wij brengen jou geen reserveringskosten of andere onverwachte 'extra's' in rekening.
Prijzen per persoon:
•    Op basis van een tweepersoonskamer: € volgt ("Op indeling" kan ook.)
•    Op basis van een éénpersoonskamer: € volgt

Het groepsreisarrangement is exclusief:
•    Reisverzekering met ongevallendekking (is verplicht)
•    Annuleringsverzekering.
•    Overige maaltijden.

Aantal deelnemers

Het minimum aantal deelnemers voor de Haarlem Night Skate Parijs 2018 is 40. Dit gaat dan om mensen die meereizen met onze touringcar. Daarnaast zijn er maximaal 10 plaatsen voor skaters/fietsers die met eigen vervoer gaan. Bij de optie ‘eigen vervoer’ mag € 40,- van de reissom worden afgetrokken.

BOEK dit sportieve weekend

Hebben je alle informatie doorgelezen en wil je dit sportieve weekend boeken? KLIK dan hier op de BOEKINGSKNOP (binnenkort mogelijk). Boek snel want dan ben jij verzekerd van een fantastisch weekend. Als je nog vragen hebt dan kun je ons een email sturen.

onze partners: