Skate lessen volg je bij Kras Sport

Denk je nog even een skateles nodig te hebben? of wil je nog even wat tips en aanwijzigingen krijgen van een professionele instructeur? Let dan goed op! De Haarlem Night Skate werkt samen met Kras Sport! Kras Sport biedt leuke en uitdagende skatelessen van volwassenen. Je leert als snel de essentiële basisvaardigheden.

Voor iedere editie van de Haarlem Night Skate een clinic!

Kras Sport verzorgd voor iedere editie van de Haarlem Night Skate van 18:00u tot 19:00u een clinic op de IJsbaan. Je krijgt van een ervaren instructeur alle tips om goed te kunnen deelnemen aan de Haarlem Night Skate. Kosten voor de clinic zijn € 5,-. Voor ieder niveau is er altijd nog iets te leren. Dus ook als jij net nog even dat laatste zetje nodig hebt om deel te nemen kom dan gewoon gezellig de clinic volgen! 

Totale ervaring (skates huren-lessen-eten-deelnemen)

Uniek dit dit seizoen is dat wij jou, in samenwerking met onze partners een complete Haarlem Night Skate ervering kunnen aanbieden! Zo kan je op de avonden van de Haarlem Night Skate, skates huren bij Jan van der Hoorn in hun winkel naast de IJsbaan. Vervolgens krijg je van 18:00u tot 19:00u een skateles aangeboden door Kras Sport. Van een ervaren instructeur krijg je nog even een spoedcursus zodat je met nog meer zelfvertrouwen aan de start staat. Na de les kan je in het restaurant van de IJsbaan een daghap nuttigen. Aansluitend kan je deelnemen aan de Haarlem Night Skate! Huren van skates, de skateles, de daghap en de deelname aan de Haarlem Night Skate kan je bij ons reserveren. Stuur een email door hier te klikken. De kosten voor deze unieke ervaring zijn € 25,-. 

Skateles voor volwassenen

Leuke en uitdagende skeelerlessen voor de volwassenen. Je leert al snel de essentiële basisvaardigheden. Al naar gelang je niveau pakken we ook andere zaken mee, zoals pootje over, hardrijden, etc. Kras Sport biedt op 2 locaties de skeelerlessen aan, zowel in het recreatiegebied van Spaarnwoude, startplek Boerderij Zorgvrij als in het complex van IJsbaan Haarlem. Beide locaties lenen zich uitstekend voor het verzorgen van skeelerlessen. Benieuwd geworden? Je leest hier meer over de skeelerlessen voor volwassenen...

Skateles voor jeugd

Leuke en uitdagende skeelerlessen voor de jeugd. Je kind leert al snel de essientiële basisvaardigheden, zoals een noodstop, bochtjes draaien en vooruitkomen. De skeelerlessen duren 50 minuten. Je kan je aanmelden en op elke gewenste datum kun je aansluiten. Ook de skeelerlessen voor de jeugd zijn op twee locaties. Dus bij Boerderij Zorgvrij én op de IJsbaan in Haarlem. De IJsbaan is overdekt. Regen is ook dus nooit een spelbreker en dus gaan de skeelerlessen altijd door. Benieuwd geworden? Je leest hier meer over de skeelerlessen voor de jeugd...

Vragen?

Heb je nog vragen dan kan je ons altijd bereiken. Stuur ons een email en wij sturen je zo snel als mogelijk een reactie.

 

 

 

onze partners: